PRIVACYREGELS

By M websites (onderdeel van ONW) kan persoonsgegevens over u verwerken omdat u gebruik maakt van de diensten van By M en/of omdat u gegevens van u zelf heeft ingevuld en verstuurd via het formulier op de website van By M. By M kan de volgende NAW gegevens verwerken: (voor- en achter)naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, emailadres.

 

 By M zal deze gegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen (telefonisch of per email) en deze gegevens desgevraagd in uw eigen website te verwerken. By M bewaart uw gegevens zolang u gebruik maakt van de diensten van By M.By M stelt uw gegevens niet beschikbaar aan derden.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar miranda@bymwebsite.nl. U zult zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, bevestiging ontvangen van uw verzoek.

 

BEVEILIGEN

By M website neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van By M website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door By M verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met By M, Miranda Lubbe Wouters 06-241 888 25, miranda@bymwebsite.nl.

TELEFOONWHATSAPPE-MAILLINKEDINBETALINGSCONDITIESPRIVACY VERKLARING • MICROLAB 'ROTTERDAM BUILDING' • ©BY M WEBSITE 2023